БЕЗКОШТОВНА ДОСТАВКА ПРИ ЗАМОВЛЕННІ ВІД 1500 ГРН

Заморожене філе копченого вугра у вакуумній упаковці

1450 грн
за 1кг.
Заморожене філе копченого вугра у вакуумній упаковціЗаморожене філе копченого вугра у вакуумній упаковціЗаморожене філе копченого вугра у вакуумній упаковціЗаморожене філе копченого вугра у вакуумній упаковціЗаморожене філе копченого вугра у вакуумній упаковціЗаморожене філе копченого вугра у вакуумній упаковціЗаморожене філе копченого вугра у вакуумній упаковціЗаморожене філе копченого вугра у вакуумній упаковці

Вугор - один з найпопулярніших видів риби в японській кухні. Його м'який, солодкий смак припав до смаку багатьом любителям суші та ролів. Також добре відомий місо суп з вугром, різні салати і закуски. Можна вживати вугор і без гарніру, в чистому вигляді, так як продукт готовий до вживання: філе, обсмажене в спеціальному густому солодкуватому соусі, не залишить байдужим жодного сушимана. Дизайн упаковки може відрізнятися у різних виробників, але, побачивши вугра одного разу, ви його вже ні з чим не переплутаєте. Вага вугра для суші зазвичай вказується в унціях. Найсмачніші вугри — невеликі та середні, 9-10 унцій. Щоб приготувати суші, вугра насамперед необхідно взяти з упаковки. Не обов'язково використовувати всю рибу відразу! Не розморожуючи рибу, відріжте необхідну вам кількість, а решта приберіть в морозилку. Вугор в замороженому вигляді може зберігатися досить довго, від декількох місяців до року. Морський вугор - риба сімейства вугрових. Мешкає в Північній Атлантиці, у Балтиці і в Середземному морі. М'ясо має насичений смак. Купити вугра можна солоного, свіжого, мороженого копченого. Особливо він гарний копченим холодного (балик) і гарячого копчення, а також смаженою, запеченою. З свіжого вугра варять супи, юшки. Морський вугор використовується в стравах суші. Одне з відомих у світі страв з вугра – французьке рагу матлот.

 

Разом із цим товаром купують: