БЕЗКОШТОВНА ДОСТАВКА ПРИ ЗАМОВЛЕННІ ВІД 1500 ГРН

Паста бобова, солодка, Адзукі (Хун Доу Ша) 500g

285 грн
Паста бобова, солодка, Адзукі (Хун Доу Ша) 500gПаста бобова, солодка, Адзукі (Хун Доу Ша) 500gПаста бобова, солодка, Адзукі (Хун Доу Ша) 500gПаста бобова, солодка, Адзукі (Хун Доу Ша) 500g

Солодка паста використовується для приготування різних десертів і випічки. Паста може додаватися в тісто, а також використовуватися як начинка.
Квасоля адзукі використовується в десертах паназаїтської кухні, при приготуванні солодких супів та соусів.
Квасоля адзуки відрізняється від звичайної червоної квасолі більш витягнутою формою та розміром бобів (не більше 5 мм). Але гравна відмінність – смак! Адзуки на смак нагадує шоколад і містить у рази більше цукрів, ніж червона квасоля, тому основне її застосування - японські десерти, китайські булочки, солодкі супи. Втім, квасоля адзуки також чудово поєднується з яловичиною, курятиною, бараниною.
Квасоля адзуки багата на вітаміни і мікроелементи:
магнієм, який бере участь у роботі серця;
цинком, який необхідний зростання хвостиків у сперматозоїдів. Завдяки хвостикам чоловічі статеві клітини можуть рухатися, а чоловіки – мати дітей.
вітаміном В12 (ціанокобаламін), який регулює процес дозрівання еритроцитів, бере участь у формуванні оболонок нервів;
вітаміном В9 (фолієва кислота), який захищає ДНК від ушкоджень, не дає розвиватися раковим клітинам.
Квасоля адзуки містить дуже мало жирів (приблизно 1,5 г на 100 г).
П'єдестал пошани. Чемпіон із вмісту вітаміну В9:
1. Квасоля адзуки (620 мкг на 100 г)
2. Чорна квасоля (440 мкг на 100 г)
3. Біла квасоля (390 мкг на 100 г)
Як вибрати аздуки
Квасоля адзуки - маленька квасоля розміром 5 мм. Біла смужка на квасолі - це маленький паросток, в якому міститься дуже багато корисних речовин. При покупці не забувайте звернути увагу на термін придатності та чистоти продукту.
Як зберігати адзуки
Покласти в скляну або керамічну банку, що щільно закривається, і зберігати до року в темному сухому місці.
Як готувати адзуки
Квасоля адзуки не вимагає замочування перед приготуванням. Варити квасолю адзуки протягом 40 хвилин. При варінні квасолі зберігаються майже всі корисні речовини, що містяться в ній.
Відомі кілька видів адзуки: біла, сіра, чорна. Проте найактивніше використовується в кулінарних цілях саме червона адзуки.

Разом із цим товаром купують: