БЕЗКОШТОВНА ДОСТАВКА ПРИ ЗАМОВЛЕННІ ВІД 1500 ГРН

Соєва паста темна "Aka Miso", 1 кг

285 грн
Соєва паста темна "Aka Miso", 1 кгСоєва паста темна "Aka Miso", 1 кгСоєва паста темна "Aka Miso", 1 кгСоєва паста темна "Aka Miso", 1 кгСоєва паста темна "Aka Miso", 1 кгСоєва паста темна "Aka Miso", 1 кг

Місо - паста з бобів сої, яка є основою місо-супів. Mісо-суп користується великою популярністю в Японії і є обов'язковою частиною кожної процедури прийому їжі.

Існує стара японська приказка: «чаша супу місо в день - і доктор ніколи не наблизиться до ваших дверей». І багато японців слідують цій раді. Місо готується з соєвих бобів і зазвичай рису або ячменю, які відварюють на пару, змішують з кодзі (закваска), після чого залишають ферментуватися на термін від шести місяців до п'яти років. Існує три типи місо: червоний, білий і середній - чим довше ферментація, тим темніше місо. Сучасний аналіз підтвердив, що ця солона і ароматна паста являє собою надзвичайно сприятливе і збалансовану їжу, що містить протеїн, вітаміни та важливі амінокислоти. Місо не тільки вживається для приготування супу, але також використовується для додання аромату багатьох інших страв.

Разом із цим товаром купують: