БЕЗКОШТОВНА ДОСТАВКА ПРИ ЗАМОВЛЕННІ ВІД 1500 ГРН

Кунжут чорний 100g

125 грн
за 100г.

Кунжут чорний
Це насіння трав'янистої рослини роду сезам.
Саме чорний кунжут – найкорисніший вигляд. Його не піддають шліфування, тому він зберігає чорний колір та більшу кількість цінних речовин.
У нього приємний горіховий аромат особливо розкривається при обсмажуванні насіння. А на смак характерна легка гіркуватість.
Чорний кунжут – сильний антиоксидант, який нейтралізує дію вільних радикалів та допомагає нам зберігати молодість та красу.
Цінне джерело кальцію: 100 г насіння містить добову норму кальцію. Він необхідний для правильної роботи м'язової тканини, міцності кісток та зубів.
У ньому багато клітковини: лише 30 г кунжуту забезпечують 12% денної норми клітковини для організму. Клітковина стимулює травлення та допомагає виводити токсини з організму.
Містить магній, який знижує артеріальний тиск та підтримує роботу нервової системи.
Кунжут – головний інгредієнт пасти тахіні.
Що робити?
Додайте у випічку, десерти, салати, гарячі страви та улюблені каші.
Можна самостійно приготувати кунжутне молоко або тахіні. Для цього загляньте у рубрику "Рецепти".
Оптимальна норма кунжуту – 30 г на день.
Рекомендуємо замочувати насіння у воді на 5-6 годин/на ніч або подрібнювати сухим у кавомолці. Це дозволить усім корисним речовинам максимально засвоїтись.
Чого не робити?
Використовувати при індивідуальній непереносимості препарату.
Вживати з продуктами, що містять багато заліза (морська капуста, біла та червона квасоля, сочевиця, зелена гречка). Оскільки кальцій є антагоністом заліза і разом ці мінерали не можуть повністю засвоїтися.

Разом із цим товаром купують: