БЕЗКОШТОВНА ДОСТАВКА ПРИ ЗАМОВЛЕННІ ВІД 1500 ГРН

Чорний часник (Black garlic) 100g

Категорія: Прянощі
250 грн
за 100г.
Чорний часник (Black garlic) 100gЧорний часник (Black garlic) 100gЧорний часник (Black garlic) 100g

Чорний часник - повністю натуральний продукт, який отримується шляхом ферментації білого часнику. Завдяки такій обробці, чорний часник смачний та корисний. Продукт без різкого запаху, а смак солодкий та густий з відтінками бальзамічного оцту.

Чорний часник дуже популярний у Японії, США, Австралії, Європейському Союзі та використовується у дорогій кухні.

Завдяки особливим властивостям, чорний часник з високою концентрацією антиоксидантів користується підвищеною популярністю як продукт харчування, і як лікарський засіб.

Лікувальні властивості:

  • Завдяки своїй складній структурі та насиченості корисними речовинами, він є найважливішим продуктом, що стимулює імунну систему організму.
  • Ефективно допомагає боротися із запальними процесами, застудними захворюваннями, добре сприймається організмом, чудово допомагає усувати атеросклероз судин, стабілізувати кров'яний тиск, зберігати енергію молодості. Стимулює роботу серця та судин. Має кардіозахисну дію, підвищує імунний захист, сприятливо впливає на ріст і поділ клітин, викликаючи омолоджуючий ефект.
  • Крім того, він дуже благотворно впливає на кровоносну систему, чудово сприяючи усуненню атеросклерозу, стабілізуючи тиск та стимулюючи роботу серця. Благотворно він впливає також і на еластичність судин, поділ та зростання клітин. Тим самим він викликає омолоджуючий ефект, працюючи як «еліксир молодості»
  • Онкологія. Алліл цистеїн, або компонент S, що утворюється в чорному часнику в процесі ферментації, здатний ефективно боротися зі злоякісними пухлинами.
  • Настій чорного часнику, крім зміцнення серцево-судинної системи, на 61% знижує тривалість простудних захворювань. Крім того, німецькі дослідники підтвердили, що ферментований часник перешкоджає тромбоутворенню, і уповільнює відкладення вапна в артеріях. Відзначено також прискорення загоєння ран при зовнішньому застосуванні.

Як вживати чорний часник:

  • Можна використовувати як самостійну закуску.
  • Можна поєднувати його з оливками, в'яленими томатами, сирами та хлібом.
  • І ще, це чудова їстівна прикраса, яка своїм оригінальним виглядом здатна зробити елегантним будь-який стіл.
  • У професійній кулінарії з чорного часнику готують чудові соуси та пюре. Багато видів, зокрема виробляється з урахуванням, або з використанням чорного часнику. Таку олію використовують з піцою, рисом, бобами, стравами з овочів і просто для бутербродів.

Енергетичні властивості:

На 100 г чорного часнику загальний середній показник енергетичної цінності становить 149 ккал.

Разом із цим товаром купують: