БЕЗКОШТОВНА ДОСТАВКА ПРИ ЗАМОВЛЕННІ ВІД 1500 ГРН

Локшина бататова, 250 г

Категорія: Локшина
245 грн
Локшина бататова, 250 гЛокшина бататова, 250 гЛокшина бататова, 250 гЛокшина бататова, 250 г

Бататова вермішель виготовляється з крохмалю солодкої картоплі - батата. Цей незвичайний для нас продукт давно цінується і активно використовується в країнах Азії. Як і бобова, крохмальна вермішель - ідеальний гарнір, оскільки активно вбирає аромати та смаки соусу та інгредієнтів, з якими готується.
Як правило, крохмальну локшину використовують для гарнірів, супів, салатів.
Щоб приготувати гарнір із обсмаженою локшиною, необхідно покласти бататову локшину в холодну воду на 5-10 хвилин, потім вийняти та обсмажити з додаванням м'яса, морепродуктів, овочів. За бажанням, заправити улюбленим соусом.
Щоб приготувати салат із крохмальною локшиною, необхідно відварити її протягом 8-12 хвилин, потім злити воду, охолодити і додати огірок, моркву, інші овочі, а також м'ясо або морепродукти.

Разом із цим товаром купують: