БЕЗКОШТОВНА ДОСТАВКА ПРИ ЗАМОВЛЕННІ ВІД 1500 ГРН

Сливова паста (соус), 320 г

285 грн

Сливовий соус подається до спрінг-ролів. Це незамінний інгредієнт східної кухні.
Сливовий соус використовується головним чином як соус для макання для качки по-пекінськи і для весняних млинців (спрінг-ролів). Також сливовий соус використовується при приготуванні ряду м'ясних страв і подається до млинців та пудингів.
Ви можете приготувати нову страву з цим соусом:
Замаринуйте філе лосося у соєвому соусі та залиште на 30 хвилин.
Розігрійте духовку або гриль на повільному вогні, додайте маргарин або вершкове масло, обсмажте один бік філе лосося до світло-коричневої скоринки, переверніть і обсмажте інший бік риби.
Коли філе досить підрум'яниться, додайте до нього сливовий соус.
Подавайте філе лосося до столу із соусом Шрірач.

Разом із цим товаром купують: